Yhdistelmäkoneet, lattianhoitokoneet - 0 tuotetta

City Clean Center on erikoistunut asiakaspalveluun ja asiakkaita askurruttavien kysymysten ratkaisuun. Asia joka sinua askarruttaa on jo ratkaistu jossain sadoista referenssikohteistamme. Asiakkaamme ovat toiminta vuosiemme aikana opettanut vuorovaikutuksellaan meidät monien eri alojen ja työtehtävien asiantuntijoiksi.

Kerro meille mitä sinun pitäisi tehdä, me kerromme miten ja millä sen voi parhaiten tehdään.

Asiakaspalvelu 020 7639 880

B_90_R_airport

Laikkalattianhoitokoneet

Valikoimasta löytyvät sopivat lattianhoitokoneet erilaisten lattiapintojen puhdistamiseen, vahanpoistoon ja kiillotukseen sekä lattioiden hiontaan erillisellä hionta-alustalla.

Telaharjakoneet

Tehokkaat siivouskoneet epätasaisten ja tasaisten lattiapintojen puhdistukseen, vahanpoistoon ja kiillotukseen sekä mattojen shamponointiin.

Kompaktisarjan yhdistelmäkoneet

Pienikokoinen, tehokas siivouskone on helppo käyttää ja ketterä käsitellä. Kompaktit siivouskoneet sopivat erinomaisesti toimisto-, tuotanto-, varasto- ja myymälätilojen siivoukseen.

Perässäkäveltävät yhdistelmäkoneet

Perässä käveltävät siivouskoneet tarjoavat merkittävän edun manuaalisiin työmenetelmiin verrattuna etenkin kun siivous on säännöllistä ja siivottava ala on suurempi 100 m2.

Päältäajettavat yhdistelmäkoneet

Päältäajettavat yhdistelmäkoneet soveltuvat ihanteellisesti 1,500 m2 suuruisille ja suuremmille pinnoille. Ne tehostavat työskentelyä ja vähentävät työn rasittavuutta, tarjoten varteenotettavan vaihtoehdon perässäkäveltäville koneille.