Kärcher painepesurit - 0 tuotetta

City Clean Center on erikoistunut asiakaspalveluun ja asiakkaita askurruttavien kysymysten ratkaisuun. Asia joka sinua askarruttaa on jo ratkaistu jossain sadoista referenssikohteistamme. Asiakkaamme ovat toiminta vuosiemme aikana opettanut vuorovaikutuksellaan meidät monien eri alojen ja työtehtävien asiantuntijoiksi.

Kerro meille mitä sinun pitäisi tehdä, me kerromme miten ja millä sen voi parhaiten tehdään.

Asiakaspalvelu 020 7639 880

HDS_comp_class_app_dd_2_720x220

painepesurit - kylmävesi

Ammattitason painepesuri soveltuu säännölliseen käyttöön ajoneuvojen, työkoneiden ja julkisivujen puhdistuksessa. Suuri vesimäärä ja korkea työpaine mahdollistavat suurten kohteiden nopean pesun ja piintyneen lian tehokkaan irrotuksen.

painepesurit - kuumavesi

Kuuman veden käyttö tehostaa puhdistustyötä dramaattisesti. Pesuaineiden teho korostuu ja öljyinen sekä rasvainen lika liukeaa tehokkaammin. Kärcherin valikoimasta löydät tehokkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset kuumavesipesurit ammattikäyttöön.

painepesurit - polttomoottorikäyttöiset

Polttomoottorikäyttöiset painepesurit tuovat ylivoimaisen pesutehon kohteisiin, joissa sähkövirran saanti on ongelmallista.

painepesurit - kiinteät

Elintarviketeollisuudessa ja maataloudessa, teollisuudessa ja liikenteessä – Kiinteät korkeapainepesulaitteet tarjoavat merkittäviä etuja offer kohteissa, joissa korkeat puhtaus- ja hygieniavaatimukset ovat ensiarvoisen tärkeitä.