Yritys

Mattopesula City Clean Oy

Y-tunnus 2656641-6

Markkinointinimet

  • CITYCLEAN CENTER Helsinki
  • Mattopesula CITYCLEAN
  • Verkkokauppa CITYCLEAN

City Clean Oy Meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin siivoukseen ja puhdistukseen liittyviin ongelmiin puhtaanapidon ammatilaisille, yrityksille kuin kotitalouksillekin.

CITYCLEAN CENTER Helsinki on erikoistunut asiakaspalveluun ja asiakkaita askarruttavien kysymysten ratkaisuun. Asia joka sinua askarruttaa on jo ratkaistu jossain sadoista referenssikohteistamme. Asiakkaamme ovat toiminta vuosiemme aikana opettanut vuorovaikutuksellaan meidät monien eri alojen ja työtehtävien asiantuntijoiksi.

Kerro meille mitä pitää tehdä, me kerromme miten ja millä se tehdään. Auta meitä auttamaan.
Asiakaspalvelu 020 7639 885

Verkkokauppa CITYCLEAN on se aito ja ensimmäinen suomalainen Kärcher verkkokauppa! Luotettavaa, nopeaa ja edullista verkkokaupaa jo vuodesta 2000 alkaen. Toivottavasti viihdytte sivuillamme ja löydätte etsimänne tuotteet ja tiedot.
Asiakaspalvelu 020 7639 885

Mattopesula CITYCLEAN Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun mattopesula. Pesemme yrityksien, yhteisöjen, kiinteistöjen ja kotitalouksien mattoja. Mukaudumme jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Teemme mattopesun helpoksi asiakkaillemme, esimerkiksi ilmaisilla kuljetuksilla. 
Asiakaspalvelu 020 7639 888

Mattopesulan painikkeesta voi tehdä vaivattomasti mattopesun verkkotilauksen noutoaikatauluineen. Sieltä pääsee myös tutustumaan pesulan hinnastoon ja muihin yhteystietoihin.