Imurit - 0 tuotetta

City Clean Center on erikoistunut asiakaspalveluun ja asiakkaita askurruttavien kysymysten ratkaisuun. Asia joka sinua askarruttaa on jo ratkaistu jossain sadoista referenssikohteistamme. Asiakkaamme ovat toiminta vuosiemme aikana opettanut vuorovaikutuksellaan meidät monien eri alojen ja työtehtävien asiantuntijoiksi.

Kerro meille mitä sinun pitäisi tehdä, me kerromme miten ja millä sen voi parhaiten tehdään.

Asiakaspalvelu 020 7639 880

NT_45_1_const_app_dd_11_720x220

Pölynimurit

Ammattilaisille suunnitellut, tehokkaat pölynimurit sopivat niin toimistojen, liikehuoneistojen kuin julkistojen tilojenkin siivoukseen.

Veden- ja pölynimurit

Monipuoliset märkä- ja kuivaimurit imevät niin hienoa ja karkeaa, kuin märkää ja kuivaakin likaa.

Mattoimurit, akkukayttöiset siivousvälineet

Sähkömoottorista voimansa saava harja ja suuri imuteho irrottavat lujaankin tarttuneen pölyn ja roskan kokolattiamatoista vaivattomasti. Kun imurin käyttö on epäkäytännöllistä tai sähkövirran saanti ongelmallista, kätevä pikalakaisin helpottaa pienten kohteiden siivousta.

Erikoisimurit

Erikoisimureihin lukeutuvat uunien ja tuotantotilojen imurointiin sopivat leipomoimurit sekä erityisesti palolaitosten käyttöön suunniteltu, jatkuvaan veden imurointiin sopiva laite.

IVC-Kompaktit teollisuusimurit

Kärcher uudet IVC teollisuusimurit on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin teollisuuden tuotantotiloissa. Kompaktisarjan teollisuusimurit on mitoitettu käytettäväksi vaihteleviin, usein toistuviin puhdistustarpeisiin ja ne on vaivattomasti siirrettävissä kohteesta toiseen.